Ontdek de parels - Bijzonder overnachten in de Liemers

 • Slapen bij Gemaal Oude Rijn

  Dit bijzondere vakantiehuisje heeft een grote glazen gevel met openslaande deuren naar de tuin, en een onbetaalbaar uitzicht. Het vakantiehuisje ligt op het erf van Gemaal Oude Rijn in Pannerden. Overnachten in de natuur, op een bijzonder mooi plekje.. 

  Slapen bij Gemaal Oude Rijn
 • Slapen in een Pipowagen

  Slaap lekker in een sfeervol ingerichte, knusse woonwagen met een kleine veranda. Of liever in een vliegtuig of oude brandweerauto? Jan Klaassen Dromenland heeft het allemaal.

  Slapen in een Pipowagen
 • Slapen in een Duiventil

  Het prachtige landgoed Halsaf ligt in het dorp Babberich. Het is van oorsprong een Middeleeuws kasteel met monumentale charme. Slaap in een van de mooie, ruime kamers van het Landgoed of boek de romantische Duiventil. 

  Slapen in een Duiventil
 • Slapen bij Havezathe Carpe Diem

  Pluk de dag en geniet van een overnachting in het prachtige Havezathe Carpe Diem. Boek een overnachting in het mooie Montferland en geniet van de mooie natuur en een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

  Slapen bij Havezathe Carpe Diem
 • Slapen in een kerkje

  Hemels slapen en Zalig ontbijten in een monumentaal kerkje. Bed & Breakfast Het Schipperskerkje is gevestigd in een voormalig gereformeerd Kerkje in het buurtschap Tuindorp van Tolkamer. 

  Slapen in een kerkje

Blijf je slapen?

Kies je voor een hotel, een B&B of een vakantiehuisje? Of kom je met de camper? Op vakantie in eigen land, of op zoek naar een leuk weekendje weg? Blijf lekker slapen in de Liemers en ontdek de prachtige natuur rond het Rijnstrangenpad, het water van de Rhederlaagse plassen, of ga lekker shoppen in Duiven.

Overnachten in de Liemers kan op verschillende manieren. Er zijn genoeg campings, camperplaatsen, B&B's en vakantiehuisjes, maar ook een paar hotels. Beleef en ontdek de Liemers op jouw eigen manier. 

Camping de Rijnstrangen

Midden in natuurgebied 'De Gelderse Poort' ligt camping De Rijnstrangen. Een kleinschalige, rustige camping. Via de uiterwaarden, door de polders en over kronkelige dijkjes ontdek je het Liemerse landschap al wandelend of fietsend vanaf deze camping. 

Camping de Rijnstrangen heeft 25 kampeerplaatsen en 2 luxe appartementen. 

Bekijk alle campings in de Liemers