Culinair genieten in de Liemers

De Liemers kent veel gezellige restaurants waar ze de lekkerste gerechten serveren. Of je nu uitgebreid wilt tafelen, een snelle hap wilt, tapas, sushi, het kan allemaal in de Liemers. 

Wil je in een oogopslag zien waar in jouw buurt lekkere restaurants te vinden zijn? Bekijk het overzicht van alle restaurants op de kaart.

Een bourgondisch buitenmens neemt je mee

Rianne van Baarsen is voor WeAreTravellers op pad gegaan in de Liemers. Ze heeft genoten van zowel de recreatieve mogelijkheden op het water als aan het water. Op de mountainbike verkende zij de vele mogelijkheden in de Liemers en om de Liemers. Ook maakte zij kennis met de regionale producten en de vriendelijkheid en kunde van de mensen die deze aan de man brengen.

Bekijk haar blog hier

Boerderijwinkels - Hier koop je de lekkerste streekproducten

Liemers Trots

Liemers Trots is een stichting dat je kennis laat maken met al het lekkers dat de Liemers te bieden heeft. Streekproducten die rechtstreeks van de boer komen, maar ook restaurants die werken met streekproducten komen aan bod. Ook neemt Liemers Trots je mee door de prachtige landschappen van de streek, op zoek naar de mensen achter al dat moois en lekkers.

Naar Liemers Trots