Actieve uitjes voor kinderen

Er is niets leuker dan samen met je kinderen op avontuur te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een leerzame ervaring of gewoon een dag vol plezier en vermaak, er is voor elk wat wils.

Bijvoorbeeld, wat dacht je van een bezoek aan Fort Pannerden? Trotseer de elementen en leer meer over de geschiedenis van het fort. Schiet een kanon af en ontdek hoe de soldaten leefden in het fort. Of misschien willen jullie liever de natuur in? Er zijn verschillende mooie wandel- en fietsroutes door prachtige natuurgebieden in de Liemers, waar jullie samen van kunnen genieten. Sommige gebieden hebben een trekpontje. Lukt het jou om naar de overkant te komen?

Of ga bowlen! Bowlen is een geweldige manier om plezier te hebben en te ontspannen. Gooi een bal terwijl je geniet van een drankje en een hapje.

 

Hier moet je zijn - Hier kun je de leukste uitjes doen

Creatieve uitjes

Voor de toekomstige kunstenaars is er in de Liemers ook genoeg te beleven. Kinderen die dol zijn op schilderen, tekenen, knutselen of boetseren let op!

Er zijn verschillende workshops en activiteiten waar je terecht kunt. Bij Kunstwerk! of bij Kinderatelier Kaat worden diverse workshops gegeven waar jij jouw creativiteit kwijt kan. 

En in de zomer is de Doedorp in Zevenaar, of zijn er de vakantiespelen in Rijnwaarden. 

Kinderatelier Kaat

Slijm maken, tye-dyen, zeep maken of een dromenvanger.

Bij Kinderatelier Kaat is er elke keer weer een andere workshop die je kunt volgen. Jong en oud kunnen terecht voor diverse workshops. Kijk voor de agenda op de Facebook of Instagrampagina van Kinderatelier Kaat.

Naar Kinderatelier Kaat

Wat is er te doen?