Rust, ontspanning & plezier

Water verveelt nooit. Op en aan het water is altijd iets te zien of te doen. Je ervaart rust, ontspanning en plezier. Kijkend naar het stromende water kan rustgevend zijn. Daarnaast biedt water mogelijkheden voor verschillende activiteiten, zoals zwemmen, varen, vissen, kajakken en surfen. Niet alleen leuk en vermakelijk, maar ze kunnen ook een gevoel van avontuur en uitdaging bieden.

Op en langs het water

Water is een centraal thema in de Liemers. Geniet langs de waterranden tijdens het wandelen, fietsen of paardrijden. Of ga het water op om te ontspannen of actief bezig te zijn zoals suppen, zeilen, zwemmen, kanoën of varen. 

Ontdek de Liemerse wateren

 • Rhederlaag

  Rhederlaag is een veelzijdig recreatiegebied in de Liemers en ligt tussen de dorpen Lathum, Giesbeek en Rheden. Het gebied bestaat uit de Rhederlaagse meren.

  Beleef Rhederlaag
  Rhederlaag
 • De Bijland

  De Bijland is een groot watersportgebied in Tolkamer. Het gebied kent moderne en aantrekkelijke voorzieningen voor zowel dagrecreanten als watersporters. Er is volop ruimte om ongestoord te surfen, waterfietsen, zeilen, varen of zwemmen. 

  Beleef de Bijland
  De Bijland
 • De Breuly

  De Breuly is een natuurlijke zwemplas ontstaan door een dijkdoorbraak. 

  Beleef de Breuly
  De Breuly
 • De Rijn

  Aan de Europakade in Tolkamer kun je met volle teugen genieten van de Rijn.

  Beleef de Rijn
  De Rijn
 • Loowaard

  Natuurgebied Loowaard is een prachtig gebied om tijdens een wandeling uit te rusten. 

  Beleef Loowaard
  Loowaard
 • Stroombroek

  Recreatiegebied Stroombroek in Braamt is een recreatiegebied van actie en ontspanning. 

  Beleef Stroombroek
  Stroombroek

Avontuurlijke levensgenieter in de Liemers

Lisette van Beek van Travellust is een weekend in de Liemers geweest en is ondergedompeld in alles wat de Liemers te bieden heeft. Ze heeft niet alleen de natuur opgesnoven maar ook de cultuur omarmd. Ze is te voet op pad gegaan over modderige paden en is gaan thrill seeken op het water. Maar zeker niet zonder de nodige ontspanning en luxe.

Bekijk haar blog hier