Over de dijken, langs het water

Op welke fiets beleef jij de Liemers? Of je nou voor snelheid gaat, voor lange afstanden of voor een fietstocht met het hele gezin: de Liemers leent zich uitstekend om te verkennen op de twee- of driewieler.

Fietsen in de Liemers is een geweldige manier om de regio te verkennen en te genieten van de rustgevende natuur en charmante dorpjes. De regio heeft talloze fietspaden en routes langs het water, oude steenfabrieken, via veerpontjes, langs boerderijen en molens die het verhaal vertellen van de rijke geschiedenis van de Liemers.

Fiets huren

Stop onderweg in een van de gezellige dorpen, waar je kunt genieten van een hapje en drankje op een van de vele terrasjes. Proef de lokale specialiteiten en maak kennis met de gastvrijheid van de regio.

Overal in de Liemers zijn fietsen te huur. E-bikes, gewone fietsen, mountainbikes, e-choppers. 

Ontdek de fietsverhuurbedrijven

Mountainbiken in het Bergherbos

Laat je adrenaline stromen terwijl je door de bossen en over de heuvels fietst, omringd door het rijke groen van de natuur. En vergeet niet om af en toe te stoppen en te genieten van het uitzicht - met kilometers aan mooie routes, is er genoeg te zien en te ontdekken. Daarnaast biedt het Bergherbos ook diverse trails met uitdagende obstakels en technische secties, voor de meer ervaren mountainbiker. Met zijn uitdagende fietsroutes kunnen mountainbikers hier hun hart ophalen voor een fijne fietstocht.